Лого на Гражданска Петиция
th
Вижте петицията Причини за вашата позиция. Информирайте и другите.
Становището и мотивацията на гражданите, подписали петицията: Да оставим парк Бедечка на природата, за До министър председателя на Република България До Министрество на окoлната среда и водите До Министерството на младежта и спорта До Министерството на образованието и науката До Министерството на икономиката До Министерството на регионалното развитие и благоустройството

ИмеКоментари
Живко Д.
По-добре Самара 4 да построят или да довършат първоначалната идея за Самара 3. В същност целта е, не да се строи квартал, а собствениците да си вземат парите, за които кметът говори, че са нужни за спасяването на парка.
Ива Д.
За чист въздух и зелени площи.
Антон И.
Нека да оставим парка, нека има нещо естествено а не само бетон
Данаил М.
Смятам че парк Бедечка трябва да си остане парк Бедечка а не да задоволи нуждите на няколко предприемачи.
Евелина Х.
Да оставим парк Бедечка на природата
Емилиян С.
Няма да пипате ГОРАТА !
Стоян П.
Ще дойде момент, в който природата ще отвърне на вашата алчност за пари!
Иван Ф.
Подкрепям инициативата да запазим парк " Бедечка" като изключително ценна природна даденост за нашия скъп град
Иван М.
Природата е всичко,което имаме.
Ясен Ж.
Нормално минавам 2-3 пъти на ден край парка. Понякога са 4-5 и повече. Винаги се радвам на запазената зелена растителност, спокойно разхождащи се хора, кучета, в тихите моменти притичват катерици. Не искам да се превърне в поредния скъпоплатен квартал на нахални сърдитковци с мерцедеси, беемвета и обслужващия ги персонал. В околностите на града има сума ти незастроени урбанизирани (промишлени), нископродуктивни площи, да си строят там.
Nikolina D.
Eх Българийо,затривай всичко красиво Черноморие,планини ,сечи горите и изнасяй !!! Затова и ще дойде време,когато природата ще си отмъсти !
Галина К.
ДА оставим парка на природата
Нина И.
Моля, спрете унищожението на природата.Бизнес интереси и пари ще има винаги , а тази уникална красота ще бъде загубена безвъзвратно.Природата може без нас ние без нея не.
Чавдара .
Запазете парка!
Диана И.
Да им изкупим бахчите на нормалната за бахчи цена. Те са си получили компенсации за земите, ама и разходи имат "хората". То съд, то местна власт, то... - все рушвет са подавали.
Valentina H.
Да оставим парк Бедечка на природата
Димо К.
Природата сме я взели назаем от нашите деца.
Стефан Н.
Бедечка е парк !
Мирослава С.
Спрете застроявснето веднага! Това е престъпление. Искаме си парк Бедечка цял и непокътнат. Спрете да ни тровите и бетонирате. Спрете. Спрете с вашите далавери. Запазете Бедечка, за да имаме някакъв въздух и бъдеше в Стара Загора.
Пламен П.
Да запазим Бедечка за нашите деца ! ПАРК !

Подпишете петицията
224 Списък с граждани

Вашата подкрепа е важна. Подкрепете каузата. Подпишете петицията.Прочетете петицията

Списък с всички подписи