Лого на Гражданска Петиция
Вижте петицията Подпишете петицията. Регистрирайте се и я разпространете. Вашата подкрепа е важна.

Петиция за създаването на заградени кучешки площадки в град Перник

На вниманието на: Станислав Владимиров (кмет на град Перник) ; Община Перник

Перник е един от малкото големи градове, които не разполагат с нито една изцяло заградена кучешка площадка на територията си. Наскоро Законът за ветеринарномедицинската дейност се затегна относно разходката без повод на кучета над определени килограми. А точно тези кучета имат най-много енергия за изразходване. На практика всеки собственик на куче над 5кг. в град Перник, който не разполага с личен двор, трябва да ощетява кучето си от свободата, която му се полага или да създава крайно неудобни и невинаги функционални решения , за да спазва закона.

Не изразходвайки енергията си някои кучета биха могли да развият здравословни проблеми, апатия или дори агресия, тъй като рядко (или никога) не се социализират с други кучета.

Целта на тази петиция е да се създадат заградени кучешки площадки на територията на всеки квартал на града. А в големите квартали - повече от една площадка.

Градът ни разполага с десетки неизползвани места, подходящи за заграждение. Този проект е напълно постижим. Подпишете петицията и вземете гражданска позиция по тази не малко важна тема!
Какво е вашето мнение?
Тази петиция се намира на Гражданска Петиция. Това е публична услуга за онлайн петиции.
Ако имате въпроси към автора на петицията, можете да ги изпратите чрез страницата за контакт
Подписали се граждани
218 Подписали се граждани

Вашата подкрепа е много важна. Подкрепете каузата. Подпишете петицията.

Създадена от:

Свържете се с автора