Лого на Гражданска Петиция
Вижте петицията Подпишете петицията. Регистрирайте се и я разпространете. Вашата подкрепа е важна.

Да Сложим Край на Зверствата Над Бездомни Животинки!

На вниманието на: Министъра на околната среда и водите, Кмета на София

Уважаема Г-жо Василева,
Уважаема Г-жо Фандъкова,

По повод зверствата над безстопанствените животни през последните години, оставащи ненаказани, както и ужасяващите условия, в които живеят безстопанствените кучета в общински приюти като този в село Каменар и Сеславци, Ви призоваваме да подкрепите идеите и каузата ни!

Днес сутринта (05.01.2016) в приюта в село Каменар за пореден път бяха намерени трупове на кучета зарязани на студа в клетки. Умряли са в неистови мъки от глад и студ,защото никой от служителите не е отишъл да ги нахрани.. отрязани лапи, опашки, извадени очи, премазани муцуни..Това са само няколко от хилядите примери за жестокостта и непрестанните зверства над животни! Докога ще си затваряте очите пред тези зверства?

От името на добронамерени граждани, които със собствени средства се борят срещу нихилизма и безхаберието на иснтитуциите в България спрямо безстопанствени животни, Ви моля да ни помогнете идеите ни да бъдат чути и да влязат като предложения в Парламента:

- целим в Закона за защита на животните да се направят промени, които осъждат и наказват със затвор всеки посегнал на живота на животно - било то домашно или безстопансвено

- искаме да ограничим изоставянето на домашни кучета и котки и да съдействаме за намаляването на популацията от безстопанствени животни на национално ниво чрез създаването на зоополиция и да създадем организация, която да съдейства на активно действащата зоополиция.

- да бъдем подкрепени в създаването на проектопрограма, финансирана от ЕС за създаване на частни приюти, където страдащи безстопанствени животни се отглеждат с нужните обич и закрила, а не в концентрационни лагери! По този начин създаваме и по-приветлива градска среда, както и нови работни места

Благодарим Ви предварително!

С уважение,Какво е вашето мнение?
Да Сложим Край на Зверствата Над Бездомни Животинки!, за Министъра на околната среда и водите, Кмета на София. Тя е създадена от: Край на Зверствата Над Бездомни Животинки!.
Тази петиция се намира на Гражданска Петиция. Това е публична услуга за онлайн петиции.
Ако имате въпроси към автора на петицията, можете да ги изпратите чрез страницата за контакт
Подписали се граждани
2 238 Подписали се граждани

Вашата подкрепа е много важна. Подкрепете каузата. Подпишете петицията.