Лого на Гражданска Петиция
Помощ
Правна рамка

Помощ


Подписали се граждани или такива, които възнамеряват да подпишат петиция

Искам да се свържа с автора на дадена петиция

Можете да се свържете с автора на дадена петиция като използвате формата за контакт в самата петиция. Авторът може да отговори директно на вашия въпрос или предложение.

Искам да оттегля подписа си от дадена петиция

Ако желаете да оттеглите подкрепата си за дадена петиция, свържете се с нас чрез формата за контакт като споменете името на въпросната петиция и използвания от вас имейл адрес.

Имам намерението да създам или да предложа създаването на петиция

Искам да ви предложа създаването на петиция

Нашата услуга се състои в това да предлагаме безплатен хостинг за онлайн петиции, но не участваме в самото им създаване. Потребителите на сайта са тези, които могат да създадат петиция.

За да достигне дадена петиция до максимален брой хора, препоръчваме нейното споделяне във Фейсбук, Туитър, тематични форуми, блогове и сайтове. Медиите също често могат да окажат подкрепа, затова не се колебайте да се свържете с тях. Не забравяйте да изпратите имейл и на вашите контакти, като ги помолите да спомогнат за разпространението на петицията.

Аз съм автор на петиция

Искам да променя моята петиция

Като автор на петиция вие можете по всяко време да я промените. За да го направите, трябва да влезете във вашия профил на сайта на Гражданска Петиция. След това трябва да кликнете последователно върху вашето име (горе вдясно), "Моята петиция" и "Редактиране на петицията". Тук можете да промените различни елементи от петицията. Не забравяйте да запазите направените промени.

Искам да прекратя петиция

За да прекратите вашата петиция, трябва да влезете във вашия профил. След това кликнете последователно върху вашето име (горе вдясно), "Моята петиция", "Редактиране на петицията" и накрая "Прекратяване на петицията".

След като прекратите вашата петиция, тя няма да може да бъде подписвана, но ще остане видима в сайта. Ако решите, по всяко време можете отново да активиране петицията.

Искам да сваля списъка с подписите

За да свалите списъка с подписите, трябва да влезете във вашия профил. След това кликнете последователно върху вашето име (горе вдясно), "Моята петиция", "Управление на подписите" и накрая "Експорт на цялата петиция в Excel".