Лого на Гражданска Петиция
th
Вижте петицията Причини за вашата позиция. Информирайте и другите.
Становището и мотивацията на гражданите, подписали петицията: Стоп на лобистките закони! Стоп на терора на Топлофикация - Перник над гражданите на най-топлофицирания град, за Председател на Народното събрание, Президент на Репулбика България, Министър Председател, Омбудсман, Върховен Административен съд, Държавна комисия за енергийно и водно регулиране и Министерство на Енергетиката

ИмеКоментари
Спартак К.
Половината отоплителен сезон сме без парно. Топлата вода е хладка. Когато се обадиш в теца ти казват че всичко работило нормално. Ако работеше нормално щяхме ли да се греем с духалки постоянно.
Лиляна С.
Късмет!
Фани М.
Не желая да бъда осъждана за нещо което не ползвам и няма механизми за защита....
Васил К.
От 5.03.1999г. съм ЗАКОННО ИЗКЛЮЧЕН от мопополиста ТОПЛОФИКАЦИЯ София. От тогава съм със свалени радиатори и запечетана подаване на топла вода за което съм заплатил на монополиста и той лично ги е свалил!!!! От тогава до днес те ме считат за техен абонат и се съдим непрекъснато!Вече за 7 път! Това са КРАДЦИ и бандити, които ГРАБЯТ народа на РБ!
Станка .
Да се спре плащането за тръби, т.е. Сградна инсталация ! Това е кражба на Топлофикация !
Ивайло ц.
Страшни помяри
Таня П.
Колко петицйй трябва да се подпълнят и подпишат за да ни обърне внимание някой? Макар че се знае-алчноста и глупоста мяра и съвест нямат.
Димитрина П.
Монополиста топлофикация, трябва да бъде спрян. Да се приеме закона на ЕК, а именно при свалени радиатори и спряна топла вода да не се заплаща за нищото. Много хора са осъдени за нищото.Може ли да ти се продава нещо без да го искаш и след това да те карат да плащаш това нищо.
Емилия Д.
Стоп на терора на Топлофикация
валентин и.
фактурите на "лоялните" клиенти за февруари и януари да отразят дните без парно и топла вода, те сега са на 100%!!!!
Радослава В.
За по добро и качеството парно
Маргарита К.
Стига са ни правили на глупаци!
Емилия Д.
Пешев, с две ръце подписвам петицията!
Милена С.
Подписвам с удоволствие
Мила Г.
Несигурно и неданеждно обслужване , доближаващо се до подигравка с потребителите. Много лъжи , манипулации и никаква яснота за реалното състояние на нещата.
Моника .
Искаме качествени услуги и по ниски цени!
Силвия Д.
Подписвам петисията защото монополиста Топлофикация не спазва задълженията си но да наложат запори върху пенсията на хората това го могат.
Силвия И.
Недопустимо е Топлофикация Перник да се позовава на член 7 от подписаните с "лоялни клиенти" договори за твърди цени на ГВП и ТЕ и да не ги компенсира при липса или ниско качество на подаваната ТЕ, както стана през м. февруари и януари тази година! Фактурите са за 100% извършена услуга, а проверката на ДКЕВР показва че 50% от февруари сме били с ниско топлоподаване и дори дни без топла вода !
Райна В.
нямам думи....когато навън е топло надуват парното ,когато е студено никакво го няма
Даниела С.
Действията на Топлофикация Перник са издевателство, четат своите задължения и ги изпълняват на ръба на закона - температурата на отоплителните тела да е толкова висока, че да не ти залепне ръката за желязото.

Подпишете петицията
741 Списък с граждани

Вашата подкрепа е важна. Подкрепете каузата. Подпишете петицията.Прочетете петицията

Списък с всички подписи