Лого на Гражданска Петиция
Вижте петицията Подпишете петицията. Регистрирайте се и я разпространете. Вашата подкрепа е важна.

ИЗГОРЕНИ СА ЖИВИ 100 НЕВЪОРЪЖЕНИ ХОРА В СЪСЕДНА ТУРЦИЯ! ИСКАМЕ РАЗСЛЕДВАНЕ!

На вниманието на: До Министър-председателя на Република България, До Български Хелзинкски комитет, до всички граждани на държави членки на ООН!

http://novanews.novatv.bg/news/view/2016/05/10/147363/оон-в-турция-100-невъоържени-са-били-изгорени-живи-видео/
ИЗГОРЕНИ СА ЖИВИ 100 НЕВЪОРЪЖЕНИ ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА!!!
ПАК ЛИ ЩЕ МЪЛЧИМ СЪУЧАСТНИЧЕСКИ? ИСКАМЕ ИСТИНАТА!!!!
СПЕШНО ПРЕЦЕНЕТЕ – РАЗПРОСТРАНЕТЕ/ПОДПИШЕТЕ!
КАКВО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ?
Като хора, всички ние страдаме от такава новина. Като граждани на съседна страна, страна членка на ЕС и на ООН, ние изискваме колкото е възможно по-скоро да бъде създадена международна комисия от всички засегнати от трагедията държави и организации, която спешно да направи разследване. За да не се забави фатално разследването даваме и конкретно предложение – комисията да бъде съставена от министър-председателите на съседните на Турция държави, един официален представител на ЕС и официален представител на ООН. Освен това в тази комисия трябва да присъстват по трима от най-успешните разследващи журналисти от всяка от споменатите страни по случая (т.е. по трима журналисти от всяка от съседните държави, трима от ЕС, трима от ООН), както и трима турски разследващи журналисти и освен това – трима местни разследващи журналисти - от турския град Сизре. Имайки предвид, че е много вероятно евентуалните жертви да са от кюрдски произход – поне половината от турските журналисти трябва да бъдат от кюрдски произход и във всяка от двете турски групи – местната, от град Сизре, както и националната, трябва да има поне един представител на кюрдското малцинство.
Не можем повече да чакаме и да бъдем тихи свидетели на човешки трагедии, които днес са на друго място, но утре могат да са и пред дома ни!
Разследването не търпи отлагане – най-добре е да се случи в рамките на месец май, затова – моля ви, помогнете да разпространим информацията за по-малко от седмица.
ПОДПИШЕТЕ ПЕТИЦИЯТА: ИЗГОРЕНИ СА ЖИВИ 100 НЕВЪОРЪЖЕНИ ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА! ИСКАМЕ ИСТИНАТА!


Какво е вашето мнение?
Тази петиция се намира на Гражданска Петиция. Това е публична услуга за онлайн петиции.
Ако имате въпроси към автора на петицията, можете да ги изпратите чрез страницата за контакт
Подписали се граждани
4 Подписали се граждани

Вашата подкрепа е много важна. Подкрепете каузата. Подпишете петицията.

Създадена от:

Свържете се с автора