Лого на Гражданска Петиция
Вижте петицията Подпишете петицията. Регистрирайте се и я разпространете. Вашата подкрепа е важна.

ПРЕДЛОЖЕНИE ЗА УДОСТОЯВАНЕ СЪС ЗВАНИETO "ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН НА ВАРНА" HA ХУДОЖНИКA РАДКО МУРЗОВ

На вниманието на: ОБЩИНА ВАРНА

ГРАЖДАНСКА ИНИЦИАТИВА ИНИЦИИРА ПОДПИСКА НА ОСНОВАНИЕ- СТАТУТ ЗА УДОСТОЯВАНЕ С ПОЧЕТНИ ЗВАНИЯ И ОТЛИЧИЯ НА ОБЩИНА ВАРНА, ПРИЕТ С РЕШЕНИЕ НОМЕР 640- 1 \ 13 ,03.09.2004.; ЧЛ.1.,ЧЛ.2.,ЧЛ.5.,ЧЛ.6.,ЧЛ.8. В ЧАСТТА МУ -,,ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА УДОСТОЯВАНЕ С ПОЧЕТНИ ЗВАНИЯ И ОТЛИЧИЯ НА ГРАЖДАНИ...МОГАТ ДА СЕ ПРАВЯТ ОТ ИНИЦИАТИВНИ КОМИТЕТИ.

ИНИЦИАТИВАТА Е НА БУДНАТА ВАРНЕНСКА ОБЩЕСТВЕНОСТ ,КОЯТО ПРИЗОВАВА ДА ОТДАДЕМ ЗАСЛУЖЕНА ПРИЗНАТЕЛНОСТ ЗА ЦЯЛОСТЕН ПРИНОС НА ЕМБЛЕМАТИЧНИЯ ЗА ВАРНА ХУДОЖНИК - ПОЕТ И ПЕДАГОГ С ВЪЗРОЖДЕНСКИ ДУХ, ЗА АКТИВНОТО МУ УЧАСТИЕ В КУЛТУРНИЯ ГРАДЕЖ НА ВАРНА И СВЕТА - 45 ПЛОДОТВОРНИ ГОДИНИ ,,СЛУЖЕНЬИЕ НА ПОЛЗУ РОДУ", ЗА НЕГОВАТА ГОТОВНОСТ ДА НИ СЕ РАЗДАДЕ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ И В ЗЛАТНАТА ЕСЕН НА СВОЯ НЕСПОКОЕН ЖИВОТ , ПРЕЛЯЛ ОТ ТВОРЧЕСКИ РАДОСТИ И СЪДБОВНИ ТРЕВОГИ...ТОВА ПОСТАВЯ НА ИЗПИТАНИЕ НАШАТА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА КАТО СЪВРЕМЕННИЦИ ,ПРИВИЛЕГИРОВАНИ ДА СЕ ДОКОСНЕМ ДО ТВОРЧЕСКАТА ВСЕЛЕНА РАДКО МУРЗОВ ; ДА НЕ ЗАКЪСНЕЕМ ДА ИЗРАЗИМ НАЙ - МАЛКАТА ОТ ДОБРОДЕТЕЛИТЕ СИ - БЛАГОДАРНОСТТА - ТЯ Е ПАМЕТ НА СЪРЦЕТО И ВСЕКИ ПОМНИ ПО ЕДИН УЧИТЕЛ "ПО СТРЪМНОТО РЪКАТА СИ ПОДАЛ,,.И КОГА, АКО НЕ СЕГА ,ТУК И ПРИЖИВЕ ДА ДАДЕМ ШИРОКА И КАТЕГОРИЧНА ОБЩЕСТВЕНА ПОДКРЕПА ЗА УДОСТОЯВАНЕ НА РАДКО МУРЗОВ С НАЙ - ВИСОКОТО ОБЩЕСТВЕНО ЗВАНИЕ ,,ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН НА ВАРНА".

ПОДПИСКАТА ЩЕ БЪДЕ ПРЕДСТАВЕНА НА 28 АПРИЛ 2016. ПО ВРЕМЕ НА ТЪРЖЕСТВЕНОТО ЮБИЛЕЙНО ЧЕСТВАНЕ 45- ГОДИШНИНАТА НА ШКОЛАТА ПО ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО - РАДКО МУРЗОВ- И ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДО 24 МАЙ 2016. МОЛИМ ЗА ВАШАТА ДОБРОСЪВЕСТНА ПОДКРЕПА.ГРАЖДАНСКИ ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ - ДОЦЕНТ Д-Р БОЙКО И. ВАЧЕВ - БАН ; ВЕНЦИСЛАВ АНТОНОВ - ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СБХ - ВАРНА ; ИВАН КЬОСЕВ - ПИСАТЕЛ , ПОЕТ , ПРЕВОДАЧ,ХУДОЖНИК; ГЛ.АС. ИНЖ. ОГНЯН ЖЕКОВ ЖЕКОВ - Т У - ВАРНА ; Г. ГАВРИЛОВ- СДРУЖЕНИЕ НА ПИСАТЕЛИТЕ -ВАРНА. СЪГЛАСУВАЛА ТЕКСТА - ДОБРИНА НИКОЛОВА - ФИЛОЛОГ. 18 АПРИЛ 2016.ВАРНА


Какво е вашето мнение?
Тази петиция се намира на Гражданска Петиция. Това е публична услуга за онлайн петиции.
Ако имате въпроси към автора на петицията, можете да ги изпратите чрез страницата за контакт
Подписали се граждани
108 Подписали се граждани

Вашата подкрепа е много важна. Подкрепете каузата. Подпишете петицията.

Създадена от:

Свържете се с автора